67,85

Versterk jezelf met extra vitaminen en immuun versterkende stoffen. 

BESCHRIJVING

NUTURA®  C+ZINK

Deze vernieuwde formule bevat nu vitamine C uit organic Amla-extract. Amla staat ook bekend als Indian Gooseberry, of Indiase kruisbes en bevat van nature de hoogste gehalten vitamine C en bioflavonoïden die helpen bij het verbeteren van de biologische beschikbaarheid van vitamine C.

Deze krachtige vitamine C van Amla is een sterke anti-oxidant en staat bekend om zijn stimulerende natuurlijke eigenschappen voor het immuunsysteem. Studies hebben aangetoond dat vitamine C de nodige voedingsstoffen levert bij de vorming van collageen, de belangrijkste proteïnesubstantie in het menselijk lichaam. Van vitamine C is bekend dat het gunstig is voor de elasticiteit van de bloedvaten en een sterke vaatwand ondersteunt.

Vitamine C is een essentiële voedingsstof die het lichaam niet kan produceren of opslaan. Het is daarom van essentieel belang om de juiste hoeveelheden vitamine C uit voedsel of supplementen te halen.

De vitamine C in dit product is afkomstig van Amla-fruit dat is gekweekt volgens biologische productiemethoden, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van pesticiden of andere schadelijke stoffen.


NUTURA® Echinacea+G.

De G staat voor Goldenseal (Hydrastis). Maar dat is nog niet alles wat u er in terug kunt vinden. Het bevat ook een gezonde dosis van de anti-oxidanten vitamine E en C. U proeft ook de heerlijke smaak van honing en citroen die al eeuwen populair zijn in de kille najaars- en winterperiode.

Echinacea Purpurea (rode zonnehoed) is een veel toegepast kruid. Het activeert en stimuleert het afweersysteem en bevordert het lichaamseigen herstelvermogen. Deze formule bevat tevens Hydrastis oftewel Canadese geelwortel. Deze weldadige plant stimuleert ook het immuunsysteem. Deze planten werden met dit doel al gebruikt door Noord-Amerikaanse indianen, die op de wortels kauwden. Ook gember in deze spray staat bekend om de gunstige invloed op de gezondheid.

Bevat o.a.: Echinacea purpurea, vitamine C en E, hydrastis canadensis (goldenseal), honing, gember-extract.


NUTURA® – NONISPRAY™  (vh. vitamist nonimist)

Nonisap (Morinda citrifolia) komt van een tropische vrucht welke o.a. groeit op de Polynesische eilanden in de South Pacific. Het eeuwenlange gebruik door de inheemse bevolking geeft een indicatie van de waardevolle nutriënten en bestanddelen welke het bevat. Buiten de vitamines en mineralen toont onderzoek dat de nonivruchten ook rijk zijn aan essentiële aminozuren en enzymen.
NoniSpray™, een heerlijk smakende nonisap in een handige spray.

Bevat: Puur Nonisap.

Categorie: