Aanbieding!

197,00 97,00

Je batterij opladen? Hoe doe je dat als je batterij bijna kapot is?

Leer de ‘5 Geheimen van mensen die bruisen van energie’

Geen energie hebben heeft gevolgen voor je leven. Het heeft invloed op je werk, de kwaliteit van je prestaties en vaak je persoonlijk geluk. Rust vinden is moeilijk voor de meeste mensen die uitgeput zijn. Een tegenstrijdig fenomeen, je bent te moe om te rusten.

Wat je hier aan kunt doen vertel ik je tijdens het event ‘5 Geheimen van mensen die bruisen van Energie’. Je leert meer over energie, zelf helende interventies en kunt je persoonlijke vragen aan me stellen. Dit evenement geeft je de mogelijkheid om tijd voor jezelf te nemen en je ingeslagen weg te vervolgen.

Zelf – Helen

Vanuit de visie dat zelf helen de basis is van genezing, werk ik dit onderwerp uit. Een van de onderdelen is je kennis over ‘de zelfhelende factor’ te verhogen, waar je leert, ervaringen deelt en oefent. Natuurlijk leer ik je ook een aantal praktische zaken waarmee je direct aan de slag kunt gaan.

Kortom een interactieve middag die je weer verder helpt in je weg naar energie en geluk. Als je klaar bent voor de volgende stap, ben je 7 februari van harte welkom. Het event vind plaats bij het mooie Duin en Kruidberg.

Tijd: Van 14.00 tot 16.30 uur ben je welkom. Aansluitend een borrel om met elkaar na te praten.

Geef je snel op want vol = vol.

Categorie: