‘Voel je energie weer van binnenuit. ’

Fit en Gelukkig traject

Het fit en gelukkig traject is een specifiek traject om je te ontdoen van uiteenlopende mentale en fysieke klachten. Veel mensen ervaren regelmatig of structureel verschillende klachten zonder erbij stil te staan dat dit consequenties heeft voor je persoonlijke energie en geluk. Door hier bewust van te worden en de juiste stappen toe te passen in je levenswijze, lukt het om jouw energie weer terug te vinden en krachtig in het leven te staan.

Voor een leven vol energie vanuit jouw natuurlijke flow.

Wat te doen met weinig energie?

Weinig energie ontstaat door een disbalans in je lichaam. Vaak zijn we ons niet bewust van de oorzaak hiervan omdat wij in de hedendaagse maatschappij gehaast leven. Een energieke disbalans uit zich in veel varianten als vermoeidheid, slecht slapen, hoofdpijn, schildklierproblemen, darmproblemen, emotionele instabiliteit, etc. Je zit niet lekker in je vel en voelt dat je dagelijks niet het beste in jezelf naar boven haalt.

Lichaam en geest weer in balans brengen

Jouw optimale energie terug vinden, vergt veel energie en vooral tijd! Hoe langer je al met klachten loopt, hoe langer het duurt om te herstellen. Om deze reden duurt het energie in balans traject 1 jaar. Aan de hand van verschillende sessies wordt je continu bewust gemaakt van jou situatie en gedrag, van waaruit je met gestructureerde stappen, voorwaarts werkt naar een optimale energie balans.

Het fit en gelukkig traject

Het fit en gelukkig traject, is een jaartraject dat bestaat uit:

  • 10 reflectie sessies in groepsverband
  • 4 persoonlijke therapie en coachingsessies
  • online webinars
  • telefonische support

Tijdens een eerste kennismaking wordt je volledig geanalyseerd. Hierbij wordt gekeken naar jouw klachten en de oorzaak hiervan. Aan de hand van een vragenlijst, eventueel aangevuld met extra metingen, krijg ik een duidelijk beeld van jouw persoonlijke disbalans.

De uitslag is bepalend voor jouw persoonlijke energietraject. Aan de hand van een maandelijkse groepssessie (tien in totaal), leer je in groepsverband hoe je stapsgewijs weer beter in je vel komt te zitten en meer energie ervaart. Daarnaast zorgen de groepssessies ervoor dat je begrip krijgt voor jouw situatie en iedereen op zijn eigen wijze groeit naar het vinden van de optimale balans.

Naast de groepssessies, vinden er vier persoonlijke therapiesessies plaats om te onderzoeken waar je nog tegen aan loopt en welke stappen eraan bijdragen om nog beter te herstellen. Hierbij kunnen aanvullende therapieën als bioresonantie, homeopathie en vitaliteit coaching van toepassing zijn.

Naast de sessies, krijg je toegang tot een persoonlijke leeromgeving waar je via webinars en blogs tips en adviezen krijgt om je energie te bevorderen. Denk hierbij aan opdrachten, recepten of adviezen. Tot slot behoren telefonische consulten tot dit traject waardoor je gaandeweg met al je vragen of obstakels bij mij terecht kunt.

“Luister naar de signalen van je lichaam. Door hier op te focussen en andere keuzes te maken, kan je meer energie ervaren.”

Direct weten hoe je al aan de slag kunt met je burn-out? Download gratis mijn e-book ‘10 tips om langdurige uitval door burn-
out te voorkomen’.

Dagelijks energie ervaren er is heel belangrijk

Je lichaam en geest zijn complex. Daarom negeren wij het vaak. Juist door naar hun signalen te luisteren, kunnen wij keuzes maken waardoor we ons beter gaan voelen. Mijn deelnemers worden zich bewust van hun lichaam en maken afgewogen keuzes om zich energieker en gelukkiger te voelen.

Met de klachten die ik nog had na een lange periode van stress en veel spanning dacht ik dat het al een heel stuk beter met mij ging (en dat was ook wel zo) maar ik had nog klachten waar ik maar niet van begreep hoe dit nou toch kon. Ik snapte maar niet wat er gebeurde in mijn lichaam. Na de sessies van Beyond Stress, snap ik nu wat er met me gebeurt op momenten van stress. Door, voor mij, te begrijpen wat stress in het lichaam doet, hoe je daardoor reageert en dit in te zien ben ik nu in staat om anders te gaan reageren, zoals ik het wil. Hierdoor is mijn leven weer een stuk rustiger geworden en ben ik iets minder bang als ik stress en spanning ervaar. Betty, dankjewel! Ik ben heel blij met jou en je Beyond Stress methode.

Jouw balans verbeteren?

Heb jij lichamelijke of emotionele klachten? Heb je het gevoel dat je niet optimaal presteert? Neem vrijblijvend contact op en ik kijk persoonlijk wat ik voor jou kan betekenen.