Persoonlijk fit traject

‘Persoonlijke aandacht voor persoonlijke groei.’

Wil jij lekker in je vel zitten? Optimaal presteren op werk? Energiek de dag doorkomen? Lichamelijke of emotionele klachten oplossen? Begeleid worden tijdens of na een langdurig ziektetraject? Met persoonlijke fit-consulten help ik jou graag op weg.

Aan de hand van het fit-traject, bevorderen we op een natuurlijke manier jouw herstel en balans.

Het fit consult

Vier keer per jaar kom je langs voor een fit consult. Een fit consult duurt ongeveer 1,5 uur tot 2 uur. Afhankelijk van jouw klachten of vraag, help ik je op natuurlijke wijze naar een persoonlijk herstel. Dit kan bestaan uit bioresonantie metingen en behandelingen, homeopathische behandelingen, levensstijl coaching, lichamelijke metingen of gerichte training op maat. Afhankelijk van de analyses, kan het zijn dat je homeopathische middelen mee krijgt die drie maanden werken. Deze natuurlijke middelen versterken jouw herstel waardoor je binnen korter tijdsbestek minder klachten ervaart en/of ze verdwijnen.

De kracht van fit consulten

Je komt regelmatig gedurende het jaar voor een sessie die duidelijk aangeeft hoe je er voor staat en waar je focus op gericht moet zijn om te herstellen.

Er is aandacht voor je persoonlijke situatie, vragen en er is ruimte voor reflectie en coaching.

Ervaringen

Dat Betty op ons pad is gekomen, heeft ons als gezin heel erg geholpen. Vanwege echtscheiding waar mijn dochter erg mee kampt, en haar band met haar vader, heeft Betty mijn dochter en mij erg goed kunnen begeleiden. Haar handvatten en inzichten hebben ons erg veel gebracht. Mijn dochter en ik voelen ons zeker sterker, gewaardeerd en energiek. Dat is mijn natuur al wel heel erg, maar het proces waar wij in zaten had dat bij mij wel een beetje naar de achtergrond geschoven. De handvatten die Betty ons heeft gegeven, en het waarderen van jezelf zoals je bent, ze heeft een positieve uitstraling, en het voelt voor ons als een hele fijne band.

A.D.38 jaar

Ik had te maken met uiteenlopende klachten. Weinig energie, vermoeidheid, rugklachten en vaginale jeuk waren aanwezig. Na een periode van frequente bezoeken/behandelingen en aanvullende vitamines heb ik geen rugpijn meer, ben ik energieker en voel ik mij zeer zeker stukken beter. De gesprekken met Betty hebben mij daar zeer zeker bij geholpen. Ook de aanvullende juiste vitamines hebben voor mij echt heel goed geholpen.

J.K. manager 37 jaar

Gratis kennismaken

Wil je weten of ik jou kan helpen bij het verhelpen van jou klachten? Of wil je weten of ik de geschikte coach ben om samen naar jouw optimale energie te werken? Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismaking.