Online Fit Consult

‘Ook online persoonlijke aandacht voor persoonlijke groei.’

Wil jij lekker in je vel zitten? Optimaal presteren op werk? Energiek de dag doorkomen? Lichamelijke of emotionele klachten oplossen? Begeleid worden tijdens of na een langdurig ziektetraject? Tijdens een online fit consult help ik jou graag op weg.

We gaan aan de slag om op een natuurlijke manier jouw herstel en balans te bevorderen.

Het online fit consult

Tijdens het online fit consult ga ik me in je verhaal en je doel verdiepen. Ik ga je homeopathische middelen voorschrijven, afgestemd op jou. Je krijgt een eerste advies over voeding, vitamines of andere middelen die je nodig hebt om weer in balans te komen. Ook krijg je tips en oefeningen die nodig zijn om te herstellen.

Het resultaat

  • Het vertellen van je verhaal geeft je zelf vaak duidelijkheid.
  • Het zorgt ervoor dat ik mogelijke blokkades op het spoort kom.
  • Dat je de juiste homeopathische middelen krijg.
  • Dat het duidelijk is welke aanvullende vitamines of andere natuurlijke middelen je nodig hebt.
  • Dat we bespreken wat jij persoonlijk/ mentaal of emotioneel nodig hebt om je herstel in gang

Ik geef je een optimale combinatie om je doel zo snel en effectief mogelijk te bereiken.

De Beyond Stress methode heeft 3 onderdelen die met elkaar verbonden zijn:

  1. Mijn behandeling met ‘Integratie van Natuurlijke Geneeswijzen’.
  2. Jouw bijdrage, door jouw reflectie, de richtlijnen toe te passen en te onderzoeken wat er bij jou effectief is.
  3. Leren van en met elkaar.

De investering
De investering voor deze eerste sessie en de nabehandeling via een online of telefonische consult is € 297,-. Na betaling, ontvang je een bevestiging per e-mail met een link voor het inplannen van de afspraak.

Plan een Online Fit Consult

De afspraak vind plaats via GoToMeeting. Je kunt de afspraak rechtstreeks in mijn agenda inplannen. Na het inplannen, krijg je een bevestiging per e-mail. Daarin staat een link waarop je op het moment van de afspraak klikt.

Je afspraak duurt ongeveer 1 uur en meestal een week later plannen we een contact moment voor een telefonisch of online consult. Afhankelijk van het resultaat en je hulpvraag bespreken we een passende volgende stap om je doel te bereiken. Zie hiervoor de mogelijkheden op www.beyondstress.nl.

Ervaringen

Dat Betty op ons pad is gekomen, heeft ons als gezin heel erg geholpen. Vanwege echtscheiding waar mijn dochter erg mee kampt, en haar band met haar vader, heeft Betty mijn dochter en mij erg goed kunnen begeleiden. Haar handvatten en inzichten hebben ons erg veel gebracht. Mijn dochter en ik voelen ons zeker sterker, gewaardeerd en energiek. Dat is mijn natuur al wel heel erg, maar het proces waar wij in zaten had dat bij mij wel een beetje naar de achtergrond geschoven. De handvatten die Betty ons heeft gegeven, en het waarderen van jezelf zoals je bent, ze heeft een positieve uitstraling, en het voelt voor ons als een hele fijne band.

Ik had te maken met uiteenlopende klachten. Weinig energie, vermoeidheid, rugklachten en vaginale jeuk waren aanwezig. Na een periode van frequente bezoeken/behandelingen en aanvullende vitamines heb ik geen rugpijn meer, ben ik energieker en voel ik mij zeer zeker stukken beter. De gesprekken met Betty hebben mij daar zeer zeker bij geholpen. Ook de aanvullende juiste vitamines hebben voor mij echt heel goed geholpen.

Zo’n 10 jaar geleden kwam ik in contact met Betty, na een heftige brainwashed relatie waar ik na t stop zetten ervan alleen nog maar zijn stem hoorde en hem “overal” zag, ik ben naar een psycholoog gestuurd door mijn huis arts. Alleen had dat niet de werking die ik nodig had. Mijn collega vertelde over Betty dat zij mij zeker kon helpen, een afspraak gemaakt, en ja na de eerste afspraak (1 op 1) een heel fijn gesprek gehad met homeopathische medicijnen naar huis gegaan. Wat was ik blij dat na een paar dagen zijn stem al een end verdwenen was uit mijn hoofd. Na nog wat gesprekken heb ik deel mogen uitmaken van een groep, die regelmatig bij elkaar kwam, zo veel steun, gehoor, en handvatten gehad leren nee te zeggen luisteren naar je gevoel, zo kwam ik weer positief in het leven te staan. Nog steeds kom ik zo af en toe bij Betty. Het voelen en herkennen dat je even “vast” loop en weet dat er iemand is die je kan onder steunen is zo veel waard.
Dank je wel Betty je bent een topper!

Voor mijn gecompliceerde gezondheidstoestand die veel stress opleverde heb ik contact gezocht met Betty. In het begin had ik nauwelijks energie en vitaliteit was ver te zoeken. Nu zit ik, mede dankzij Betty, weer goed in mijn vel, voel ik me fysiek en mentaal sterk, ben ik me bewust geworden van wat stress met je kan doen en kan ik daar beter mee omgaan.

Betty Schouten is een fijn mens, een goed mens, serieus en gedreven in hetgeen ze doet. De steun die ze geeft is van onschatbare waarde, ze luistert, verdiept zich in de vragen die je hebt en gaat op zoek naar antwoorden. Ze stimuleert, gaat de verbinding met je aan, alles op basis van gelijkwaardigheid. Door altijd actief op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden werkt ze ook aan haar eigen ontwikkeling en deskundigheid op specifieke gebieden.

Liever eerst kennismaken?

Wil je weten of ik jou kan helpen bij het verhelpen van jouw klachten? Of wil je weten of ik de geschikte coach ben om samen naar jouw optimale energie te werken? Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismaking.

Je kunt direct een afspraak inplannen in mijn agenda voor een gratis interessegesprek.