‘Wees fit en functioneer weer optimaal.’

Burn-out hersteltraject

Het burn-out hersteltraject is een speciaal traject om van je burn-out te herstellen. Nu het steeds duidelijker wordt dat stress de basis is van veel klachten is het tijd hier verandering in te brengen. Echt herstel is alleen mogelijk als je naast de natuurlijke aanpak met medicatie ook begrijpt wat de achtergrond van dit fenomeen is. Dit traject is bijzonder geschikt voor high performers zoals directeuren, zelfstandig ondernemers, adviseurs, managers.

Neem zelf de regie over je gezondheid en ervaar meer energie en vrijheid.

Wat te doen met een burn-out?

Een burn-out is het gevolg van te lang onder druk staan. We kunnen ongeveer 3 maanden onder druk leven, daarna komt er een grens, waardoor er verschillende klachten ontstaan. Denk hierbij aan darmproblemen, niet kunnen slapen, niet wakker worden of ontstekingen. Mentaal functioneer je niet meer optimaal en emoties zoals cynisme en somberheid krijgen de overhand.

Herstellen van een burn-out

Herstellen van een burn-out gaat niet over één nacht ijs. Doordat de burn-out erin geslopen is, is het van belang om aandacht en tijd te besteden aan het herstel hiervan. Daarom is het burn-out hersteltraject uitgespreid over een jaar.

Tijdens dit traject wordt aandacht besteed aan de bewustwording van de oorzaak, hoe je beter met jezelf en jouw omgeving om gaat en je leert om je eigen grenzen te stellen.

Het burn-out hersteltraject

Het burn-out hersteltraject, is een jaartraject dat bestaat uit:

  • 10 keer persoonlijke therapie en coachingsessies
  • 4 reflectiesessies in groepsverband
  • online webinars
  • telefonische support

Als burn-out coach, analyseer ik al jouw klachten en zoek naar de diepere oorzaak van het probleem. Aan de hand van een gesprek met uiteenlopende vragen, een bioresonantie meting en aanvullende testen, probeer ik een goed beeld te krijgen van jouw verstoringen of tekorten in jouw systeem.

Aan de hand van het gesprek en de resultaten uit de meting(en), stel ik een plan van aanpak op die gericht is op jouw persoonlijke herstel. Om jou weer lekker in je vel te laten voelen, pas ik verschillende geneeswijzen toe. Denk hierbij aan homeopathie, bioresonantie en stress management.

De persoonlijke trainingsessies zijn naar eigen wens in te plannen. De sessies zijn te volgen middels webinars. Via je eigen leeromgeving voorzie ik jou van persoonlijke tips, richtlijnen en inspiratie bronnen over stress, burn- out, herstelmanagement, leefstijl, vitaliteit en mentale en emotionele balans. Daarnaast is het mogelijk te allen tijde contact op te nemen als je vastloopt of vragen hebt.

De reflectiesessies zijn 4 keer per jaar. Hierbij kom je in een kleine groep bij elkaar op een inspirerende locatie. Aan de hand van een thema oefen je hoe je met jezelf en je gezondheid omgaat. Het geeft je unieke inspiratie en inzicht hoe gelijkgestemden ermee omgaan.

Je krijgt enkele aantrekkelijke bonussen die goed zijn voor je vitaliteit en herstel:

  • Bijeenkomst ‘Bruisen van Energie’  t.w.v. € 197,-
    Je leert wat je energie kan blokkeren en krijgt praktische tips en tools om je fit te blijven voelen.
  • Natuurlijke medicatie tot € 400,-
    Om je weer fit te voelen kan het zijn dat je natuurlijke middelen en supplementen nodig hebt. Aan de hand de resultaten bij de eerste meting, krijgt alle homeopathische en natuurlijke middelen direct mee die je nodig hebt om je snel beter te voelen.

“Leren omgaan met stress is heel belangrijk in het geheel van de behandeling.”

Direct weten hoe je al aan de slag kunt met je burn-out? Download gratis mijn e-book ‘10 tips om langdurige uitval door burn-
out te voorkomen’.

Leer om fitter en stressbestendiger te worden.

Op het moment dat je dichter bij jezelf en jouw normen en waarden bent gekomen, sta je bewuster in het leven en kun je meer ontspannen en genieten. Veel deelnemers laten zaken los die niet meer bij ze passen. Ze stellen grenzen en laten zich niet van de wijs brengen. Ze volgen hun eigen pad.

Van Betty heb ik geleerd meer naar mijn lichaam te luisteren en hoe ik mijn lijf beter kan gaan begrijpen. Ik weet nu waar ik over na kan denken als ik, bijvoorbeeld, met lood in mijn benen de dag door moet of als ik zomaar ineens een hese stem krijg. Die inzichten helpen om mij vitaler te voelen en zorgen ervoor dat ik dingen anders ga doen. Betty is puur en eerlijk en komt niet met mooie verkoop praatjes. Vitaliteit zit niet in een potje maar in jezelf. Met Betty samen leer je dat ontdekken en toepassen in je dagelijks leven.

Resultaat burn-out hersteltraject

Veel van mijn klanten zijn creatiever, scherper en halen betere resultaten uit hun werkzaamheden/bedrijf die mede het gevolg zijn van hun veel betere gezondheid. Het kan een miljoen omzet schelen, zoals een van mijn klanten vertelde. Hij kon beter onderhandelen omdat hij scherper was. Privé valt er zeker veel winst te behalen, zoals herstel van een gebroken huwelijk, beter contact met de kinderen en meer rust en geluk. Dit zijn voor mijn klanten fantastische resultaten.

Wil jij op een natuurlijke manier herstellen van van burn-out?

Graag bied ik je geheel vrijblijvend een interessegesprek aan waarin we samen onderzoeken waar je staat. Via onderstaande link plan je direct een belafspraak in mijn agenda.