Kies de behandeling die jou past

Burn-out hersteltraject

Je weg naar Energie en Succes

De impact van burn-out is groot. Je bent opgebrand, niet productief, hebt last van slapeloosheid of last van andere klachten. Je bent prikkelbaar en hebt steeds meer moeite om de dag vrolijk en ontspannen door te komen. Iets waar niet alleen jij last van hebt, maar ook jouw omgeving. Denk aan je familie, werk (klanten en collega’s), vrienden en kennissen.

Tijd om jezelf op de eerste plek te zetten! Met het burn-out hersteltraject, begeleid ik jou een jaar lang om weer de ontspanning in je leven terug te vinden. Ik leer je de signalen van een burn-out herkennen, hoe je hier mee om gaat en met welke tips en trucs je je iedere dag weer energiek en vitaal kunt voelen.

Energie in balans training

Fit en Gelukkig

Je zit niet lekker in je vel. Het ene moment bruis je van de energie en het andere moment is je batterij volledig leeg en voel je je opgebrand. Je bent niet gemotiveerd of hebt niet voldoende zelfvertrouwen. Je hebt last van chronische lichamelijke of mentale klachten en komt hier maar niet uit.

Vind je energie terug en voel je fit! Het kan met wat extra hulp. Tijdens het Energie in balanstraject begeleid ik jou een jaar lang om je energie terug te vinden zonder klachten. Door de oorzaak van jouw klachten te achterhalen en bewustwording van jouw gedrag, werken we stapsgewijs naar een energieke persoonlijkheid die vol zelfvertrouwen is en gelukkig in het leven staat.

Energie training consulten

  • 1 op 1 persoonlijke therapie en coaching.
  • Volledige aandacht voor jouw persoonlijke omstandigheden
  • Herstel in jouw tempo

Je maakt optimaal gebruik van mijn brede expertise en neemt de tijd om in je gezondheid te investeren. De fit consulten duren gemiddeld 1,5 uur.

Het consult bestaat uit een gesprek, bioresonantie behandeling en coaching of training.

Of wat er nodig is om je doel te bereiken. Het kunnen ook gesprekken zijn in het kader van werk, familie of relatie problemen die je wilt aanpakken.

Je krijgt de nodige persoonlijke support qua training met behulp van ondersteunende informatie.

Voor wie geschikt:

Je wilt alleen persoonlijke consulten

Je hebt de groepen of training al doorlopen en wilt onderhoud plegen.

Direct aan de slag?

Start vandaag nog met het vinden van jouw optimale energie. Abonneer je op mijn nieuwsbrief en ontvang gratis mijn e-book: 10 tips om langdurige uitval door burn-out te voorkomen.