• Omzet in energie

Als ondernemer staat opgeven niet in jouw vocabulaire. Je hebt hart voor je eigen zaak en doet er alles aan om een mooie omzet te draaien. Zelfs als dat ten koste gaat van jouw eigen gezondheid. Natuurlijk doe je je best om voor jezelf te zorgen: je meet jezelf een strak dagritme aan en probeert open kaart te spelen over eventuele mentale strubbelingen. 

Maar een succesvol bedrijf runnen, werken aan persoonlijke ontwikkeling én een goede moeder, partner, vriendin en opdrachtgever zijn, kost energie. Jongleren kun je als ondernemer als de beste, maar ook jij pakt wel eens een bal te veel. En daar brand je vanzelf van op. Herkenbaar? Dan ben je bij Betty aan het goede adres. Dit is hét moment om omzet te maken in de vorm van energie.

Meer zelfvertrouwen, meer energie 

Na 35 jaar weet als geen ander hoe het is om voor jezelf te werken. Ik ben gepokt en gemazeld én ken absoluut de (mentale en fysieke) klappen van de zweep. Daarom kan ik jouw herstel en energiemanagement aan de hand van natuurlijke middelen en gericht advies een boost geven. Ik bied je handvatten om de kern van het probleem aan te pakken en begeleid je door dit proces. 

Zie het als een echte samenwerking. Jij zet jouw intrinsieke motivatie in om je zelfzorg en leefstijl aan te pakken, terwijl ik je help richting meer energie, meer focus en meer zelfvertrouwen. 

Gratis intakegesprek 

Tijdens een gratis intakegesprek proberen we samen de vinger op de zere plek te leggen. Of het nu om een burn-out gaat, fysieke klachten zoals darmproblemen of het herstel van kanker of covid: we brengen zowel jouw problemen als wensen voor de toekomst in kaart. 

Om goed van start te gaan, bespreken we ook eerst mogelijke blokkades en onderzoeken we kort waar de oplossing ligt. Alles om zoveel mogelijk stress te elimineren. 

Over Betty 

Met meer dan 35 jaar ervaring binnen coaching, alternatieve gene wijze, verpleeg- en vitaliteitkunde op zak, richt ik mij momenteel op stress en burn-out. Aan de hand van mijn specifieke behandelmethodes probeer ik stress de kop in te drukken en meer energie aan te wakkeren. 

Beyond Stress is een persoonlijk ontwikkeld concept om stress in de kern aan te pakken en weer balans te vinden tussen lichaam en geest. Daarvoor richt ik mij op jouw persoonlijke verhaal en wil ik de gevolgen van stress herstellen en nieuwe klachten in de toekomst voorkomen. 

Samenwerken met Betty 

“Betty weet goed aan te voelen waar de kern van jouw probleem ligt. Ze komt dus niet met lapmiddelen maar met échte oplossingen omdat ze bij de wortel van jouw vraag genezing wil brengen.”

“Doe jezelf een plezier en maak een afspraak met Betty en laat haar je helpen bij de dingen waar je tegenaan loopt. Vertel je verhaal en voor je het weet ben je weer up and running.”