• Je eigen energie managen

Als leidinggevende ken jij de sores van het bedrijf als geen ander. Jouw eigen sores verdwijnt daarom vaak op de achtergrond: je moet immers een voorbeeld zijn voor je team én de andere managers en leidinggevenden. Duidelijk je grenzen aangeven is daarom nog wel eens een uitdaging. 

Daarbij voert je perfectionisme de druk op en ligt faalangst op de loer. Omdat je een loyale manager bent, zet je kranig door. Maar daarmee negeer je zowel de fysieke als geestelijke signalen van je eigen lichaam. De powervrouw komt zelf vaak als laatste aan de beurt. 

Herken jij jezelf hier in? Dan ben je bij Betty aan het goede adres. Het is tijd om je eigen energie te managen. 

Meer zelfvertrouwen 

Ik begrijp dat het bekommeren om je werknemers het lastig maakt om ook goed voor jezelf te zorgen. Daarom geef ik aan de hand van natuurlijke middelen en advies jouw herstel en je energiemanagement een boost. Ik geef je handvatten hoe je de kern van het probleem aan kunt pakken en begeleid je door dit proces. 

Zie het als een echte samenwerking. Jij zet jouw intrinsieke motivatie in om je zelfzorg en leefstijl aan te pakken, terwijl ik je help richting meer energie, meer focus en meer zelfvertrouwen. 

Gratis intakegesprek 

Tijdens een gratis intakegesprek proberen we samen de vinger op de zere plek te leggen. Of het nu om een burn-out gaat, fysieke klachten zoals darmproblemen of het herstel van kanker of covid: we brengen zowel jouw problemen als wensen voor de toekomst in kaart. 

Om goed van start te gaan, bespreken we ook eerst mogelijke blokkades en onderzoeken we kort waar de oplossing ligt. Alles om zoveel mogelijk stress te elimineren.

Over Betty 

Met meer dan 35 jaar ervaring binnen coaching, alternatieve gene wijze, verpleeg- en vitaliteitkunde op zak, richt ik mij momenteel op stress en burn-out. Aan de hand van mijn specifieke behandelmethodes probeer ik stress de kop in te drukken en meer energie aan te wakkeren. 

Beyond Stress is een persoonlijk ontwikkeld concept om stress in de kern aan te pakken en weer balans te vinden tussen lichaam en geest. Daarvoor richt ik mij op jouw persoonlijke verhaal en wil ik de gevolgen van stress herstellen en nieuwe klachten in de toekomst voorkomen. 

Review

“Betty weet goed aan te voelen waar de kern van jouw probleem ligt. Ze komt dus niet met lapmiddelen maar met échte oplossingen omdat ze bij de wortel van jouw vraag genezing wil brengen.”

“Doe jezelf een plezier en maak een afspraak met Betty en laat haar je helpen bij de dingen waar je tegenaan loopt. Vertel je verhaal en voor je het weet ben je weer up and running.”