• 10 tips om langdurige uitval door burn-out te voorkomen

Ik deel mijn geheim waardoor jij meer energie krijgt!

Download gratis mijn e-book ‘10 tips om langdurige uitval door burn-out te voorkomen’.

Laat hieronder jouw gegevens achter en ontvang direct het E-book in je inbox. Je ontvang tevens mijn adviezen om stapsgewijs aan de slag te gaan.

Wie is Betty

Al meer dan 35 jaar heb ik ervaring in coaching, alternatieve geneeswijze, verpleegkunde en vitaliteitkunde. Met mijn kennis en ervaring, ben ik mij de laatste 10 jaar gaan toespitsen op een steeds groter wordend probleem in de maatschappij: stress & burn-out. Ik kwam erachter dat steeds meer klanten in mijn praktijk langs kwamen met verschillende ziekteverschijnselen waarvan stress de oorzaak bleek te zijn. Zodoende heb ik besloten om specifieke behandelmethodes op te stellen die gericht zijn om stress te vermijden en de energie in je leven weer terug te krijgen.

Beyond Stress is een persoonlijk ontwikkeld concept om stress en burn-out vanaf de basis goed aan te pakken. Lichaam en geest zijn beide betrokken bij het ontstaan van burn-out en het ervaren van stress. Mijn aanpak is er op gericht om je te helpen op beide vlakken zodat je lichaam algeheel weer in balans komt.

Achter stress zit een heel verhaal, jouw verhaal. Daarmee ga ik op een persoonlijke manier en met respect voor jouw persoon, mee aan de slag. Ik wil met jou de gevolgen van stress herstellen en nieuwe klachten voorkomen.