Schrijf je in voor mijn webinar

5 stappen naar duurzaam herstel uit je burnout

Met het begin al is het heel waardevol. Ik wist totaal niet hoe ik de balans moest houden met allemaal verschillende adviezen van mensen om me heen. Dat legt Betty goed uit.

In het begin wist ik ook niet hoe ik de balans moest zien te vinden. Dit vond ik terug in het filmpje ‘Hoe je rust te pakken’. Daardoor verminderde de spanning als gevolg van de klachten ook weer.

De stukjes over voeding hebben me geholpen omdat ik echt nergens trek in had en nu weet wat ik kan eten.

Deze informatie van de Beyond Stress Methode heb ik niet eerder van een ander gehoord!

Ik ben er heel blij mee dat ik dit gedaan heb.

Alleen al het feit dat er zo’n programma zoals de Beyond Stress Methode is en je de keuze hebt is heel belangrijk. Het komt niet vanzelf. Het is belangrijk om die dingen langs te gaan en dat helpt uiteindelijk.

Er moet veel uit jezelf komen en er zijn heel veel mensen die niet kunnen aangeven waar het vandaan komt. Sommige dingen herken je jezelf echt in. Klopt dat heb ik ook. Of dit vind ik prettig om te doen. Om hulp vragen en rust en actie af te wisselen. Dat zijn van die kleine dingen.

In de ruim 15 jaar dat we actief zijn met Beyond Stress , helpen wij ondernemers die te druk zijn en er nu niet meer zelf uitkomen om hun energie te verbeteren. Slecht slapen, heel moe, lichamelijk niet goed in hun vel en emotioneel uit balans, zijn enkele van de vele klachten die gebrek aan energie kunnen veroorzaken.

Onze directe en effectieve aanpak heeft veelal tot goede resultaten geleid.  Met onze speciale methode om de blokkades en energielekken op te sporen kunnen we heel gericht de problemen bij de wortel aanpakken. Persoonlijk, actiegericht en met een snel resultaat voelen vele ondernemers, managers, CEOs en hun medewerkers, zich echt geholpen door Beyond Stress.

De deelnemers slapen beter, hebben meer energie, hebben grip op hun grenzen, zijn mentaal scherper en weten zich beter te weren tegen stressvolle situaties of personen.

Ze weten veel beter wat de impact is van stress en dat dit vaak niets te maken heeft met hun capaciteit. Het zijn veelal sterke mensen die hun vak uitstekend verstaan en die helaas toch een energieprobleem niet hebben gezien als bedreiging voor hun gezondheid en welbevinden.

Natuurlijk kan het tot keuzes leiden die  een verandering van leven, werk of relatie geven. Dit kan pas als er echte  rust is. Waardoor beslissingen van dit kaliber goed genomen kunnen worden.

Snel maatwerk en goede effectieve hulp zijn de basis van een herstel waarbij de klant steeds meer grip krijgt op de eigen energie. Waardoor regelmatige terugval in de toekomst vermeden kan worden.

In plaats van weken, jaren, moedeloos thuis zitten is er stap voor stap een logische opbouw van de energie. Rust in je hoofd en rust in je lijf, emotionele rust en daarna mentale rust.

Veel problemen ontstaan doordat er te lang gedacht is dat het weer vanzelf over zou gaan. Helaas is dat niet altijd het geval. Waar wij goed in zijn is om het natuurlijk herstelproces op de meest effectieve manier te ondersteunen. En de vaardigheden te leren om jezelf te versterken.

Een duurzaam herstel is wat we ambiëren.

Waardoor problemen opgelost kunnen worden, leefstijl aanpassingen logisch zijn en plezierig.

Waardoor men zich vele malen prettiger in zijn of haar lijf voelt.

Spiritueel voel je je meer met jezelf en je missie verbinden en in veel beter staat om deze missie te realiseren.

Schrijf je in voor mijn webinar