Meer energie

Herken je jezelf in de volgende problemen:

  •    ineens kan ik niet meer
  •    ik kom niet meer tot rust en ben intens moe
  •    de toekomst is een zwart gat
  •    ik weet niet hoe ik hier zelf uit kan komen

Deskundige hulp bij burn-out zorgt ervoor dat je de juiste middelen krijgt om te herstellen en leert wat je zelf kunt doen. Dit is per persoon verschillend omdat een burn-out verschillende vormen kan hebben. 

Ik heb ik een nieuw en uitstekend werkend programma ontwikkeld.

Je krijgt de hulp die er nodig is om te herstellen. Ik maak gebruik van natuurlijke geneeswijzen en adviseer je wat jij nodig hebt om uit je burn-out te komen.  

 

Wat levert het je op? 

Een verbetering van je energie. Je bent weer helder in je hoofd en je voelt meer energie. Langzaam verdwijnen je lichamelijke klachten en je zult weer beter (door)slapen.

 

Ervaringen van een deelnemer (vrouw, 40 jaar):

Met de klachten die ik nog had na een lange periode van stress en veel spanning dacht ik dat het al een heel stuk beter met mij ging (en dat was ook wel zo) maar ik had  nog klachten waar ik maar niet van begreep hoe dit nou toch kon.

Ik snapte maar niet wat er gebeurde in mijn lichaam. 

Na de sessies van Beyond Stress, snap ik nu wat er met me gebeurt op momenten van stress. Door, voor mij, te begrijpen wat stress in het lichaam doet, hoe je daardoor reageert en dit in te zien ben ik nu in staat om anders te gaan reageren, zoals ik het wil. Hierdoor is mijn leven weer een stuk rustiger geworden en ben ik iets minder bang als ik stress en spanning ervaar.

Betty, dankjewel! Ik ben heel blij met jou en je Beyond Stress methode. 

 

Ja, informeer me over de mogelijkheden
 
 vul je gegevens in op de contactpagina, en we nemen z.s.m. contact met je op 

Meer energie.