RUST IN JE HOOFD

Instapprogramma

Herken je jezelf in de volgende problemen:

  •    ineens kan ik niet meer
  •    ik begin zo maar te huilen
  •    de toekomst is een zwart gat
  •    ik ben angstig en/ of depressief

Langer doorgaan in zo'n situatie is niet verantwoord. Thuis zitten zeker niet, omdat de stressprikkel vaak niet zomaar stopt.

Ik heb ik een nieuw en goed werkend programma ontwikkeld. Op een duidelijke manier krijg je de hulp die er nodig is om je herstel te bevorderen. Ik werk ook met de door CSR erkende methode.

 

Wat levert het je op? 

Een verbetering van je energie. Je bent weer helder in je hoofd en je voelt minder druk. Je krijgt inzicht in de achterliggende oorzaken van je stress. Langzaam verdwijnen de lichamelijke klachten en je zult weer beter (door)slapen.

 

Ervaringen van een deelnemer (vrouw, 40 jaar):

Met de klachten die ik nog had na een lange periode van stress en veel spanning dacht ik dat het al een heel stuk beter met mij ging (en dat was ook wel zo) maar ik had af en toe nog klachten waar ik maar niet van begreep hoe dit nou toch kon.

Waarom reageerde ik dan op die manier? Dat wilde ik toch helemaal niet? Ik wilde rustig blijven en me niet gek laten maken. Ik snapte maar niet wat er gebeurde in mijn lichaam. Betty beloofde mij dat ik dit met de Beyond Stress training (beter) ging begrijpen en ook daarna gelijk zou kunnen toepassen in mijn dagelijks leven. Eigenlijk had ik geen keus, vond Betty.

Na de sessies van Beyond Stress, snap ik nu wat er met me gebeurt op momenten van stress en doordat ik dit nu snap en begrijp kan ik er anders mee omgaan. Door, voor mij, te begrijpen wat stress in het lichaam doet, hoe je daardoor reageert en dit in te zien ben ik nu in staat om anders te gaan reageren, zoals ik het wil. Hierdoor is mijn leven weer een stuk rustiger geworden en ben ik iets minder bang als ik stress en spanning ervaar.

Betty, dankjewel! Ik ben heel blij met jou en je Beyond Stress training.

 

Ja, informeer me over de mogelijkheden
 
 vul je gegevens in op de contactpagina, en we nemen z.s.m. contact met je op 

Rust en ruimte om je koers te bepalen.