Meer energie

Herken je jezelf in de volgende problemen:

  •    ineens kan ik niet meer
  •    ik kom niet meer tot rust en ben intens moe
  •    de toekomst is een zwart gat
  •    ik weet niet hoe ik hier zelf uit kan komen

Deskundige hulp bij burn-out zorgt ervoor dat je de juiste middelen krijgt om te herstellen en leert wat je zelf kunt doen. Dit is per persoon verschillend omdat een burn-out verschillende vormen kan hebben. 

Ik heb ik een nieuw en goed werkend programma ontwikkeld. Op een duidelijke manier krijg je de hulp die er nodig is om je herstel te bevorderen. 

 

Wat levert het je op? 

Een verbetering van je energie. Je bent weer helder in je hoofd en je voelt meer energie. Langzaam verdwijnen je lichamelijke klachten en je zult weer beter (door)slapen.

 

Ervaringen van een deelnemer (vrouw, 40 jaar):

Met de klachten die ik nog had na een lange periode van stress en veel spanning dacht ik dat het al een heel stuk beter met mij ging (en dat was ook wel zo) maar ik had af en toe nog klachten waar ik maar niet van begreep hoe dit nou toch kon.

Waarom reageerde ik dan op die manier? Dat wilde ik toch helemaal niet? Ik wilde rustig blijven en me niet gek laten maken. Ik snapte maar niet wat er gebeurde in mijn lichaam. Betty beloofde mij dat ik dit met de Beyond Stress methode (beter) ging begrijpen en ook daarna gelijk zou kunnen toepassen in mijn dagelijks leven. 

Na de sessies van Beyond Stress, snap ik nu wat er met me gebeurt op momenten van stress en doordat ik dit nu snap en begrijp kan ik er anders mee omgaan. Door, voor mij, te begrijpen wat stress in het lichaam doet, hoe je daardoor reageert en dit in te zien ben ik nu in staat om anders te gaan reageren, zoals ik het wil. Hierdoor is mijn leven weer een stuk rustiger geworden en ben ik iets minder bang als ik stress en spanning ervaar.

Betty, dankjewel! Ik ben heel blij met jou en je Beyond Stress methode. 

 

Ja, informeer me over de mogelijkheden
 
 vul je gegevens in op de contactpagina, en we nemen z.s.m. contact met je op 

Meer energie.