Mijn klanten

zijn ondernemers o.a. in de industrie, dienstverlening, ICT en gezondheidszorg.

Plotseling ervaar je ernstige klachten, waar je in eerste instantie van dacht dat die wel over gaan. Je bent een echte doorzetter, met een no-nonsense mentaliteit. Je gaat door. Helaas is er ergens een punt waarop je lichaam niet meer kan herstellen gekomen. Het vereist inzicht en samenwerking om te herstellen. 

Mijn specialiteit is vitaliteit, al meer dan 30 jaar hou ik me hiermee bezig. 

Vandaar dat mijn burn-out aanpak zo effectief is. 

Over mijn aanpak: "Ik ervaar Betty 's aanpak als een goede manier om weer aandacht aan mezelf te geven. Ik voel me gehoord en begrepen. Door het duidelijke materiaal krijg ik snel inzicht in wat er met me aan de hand is en leer manieren om hier veel effectiever mee om te gaan.

Beyond Stress helpt haar klanten met diverse vormen van vitaliteitcoaching, zodat ze (weer) snel optimaal en succesvol kunnen presteren. Zowel fysiek, mentaal als zakelijk!

 

Behaalde resultaten van klanten zijn onder andere:

  • "Betty: met jouw hulp heb ik mijn examen gehaald!"
  • "Ik heb de onderhandelingen succesvol kunnen afsluiten."
  • "Mijn presentatie liep op rolletjes."
  • "Mijn optreden was een succes."
  • "Ik wist me geen raad meer toen ik bij je kwam, maar door de behandeling voel ik me steeds beter. De fysieke training helpt me in vorm te komen en weer te kunnen presteren. Het is me veel duidelijker geworden: hoe ik wil leven en werken. En waarom! Thuis zijn ze ook weer blij. Ik heb de regie over mijn leven weer in handen."

Meer weten? Lees verder over mijn werkwijze.

Neem op tijd actie.