Mijn klanten

Zijn ondernemers en hoger opgeleiden, vaak werkzaam in een familie bedrijf. 

Ze zijn echte doorzetters, met een no-nonsense mentaliteit. Helaas is er ergens een punt gekomen waarop je niet meer kan herstellen gekomen.

Ik werk graag met je samen om er weer uit te komen. 

Mijn specialiteit is vitaliteit, al meer dan 30 jaar hou ik me hiermee bezig. 

Vandaar dat mijn burn-out aanpak zo effectief is. 

Over mijn aanpak: "Ik zat in een nachtmerrie, dacht dat ik er alleen uit kon komen, maar dat lukte niet. Ik heb 200 man personeel en deed daarnaast veel dingen die ik leuk en relevant vond, tot ik echt niet meer kon. Betty hielp me er uit. Ik neem haar middelen en pas toe wat ze zegt. Nu ben ik steeds bewuster wat ik zelf doe en waar het mis gaat. Zodoende blijf ik alert en steeds meer in balans. Ik voel me weer fit en scherp. 

Beyond Stress helpt haar klanten met diverse vormen van vitaliteitcoaching, zodat ze (weer) snel optimaal en succesvol kunnen presteren. Zowel fysiek, mentaal als zakelijk!

 

Behaalde resultaten van klanten zijn onder andere:

  • Naast dat ik me lichamelijker veel beter voel, is mijn bloeddruk goed en ben ik veel fitter. Mentaal ben ik nog scherper. Ik heb een groot bedrijf en mijn omzet is vorig jaar met 25% gestegen. Dat was een leuk bijkomend voordeel van de hulp van Betty. 
  • "Ik wist me geen raad meer toen ik bij je kwam, maar door de behandeling voel ik me steeds beter. De training helpt me want het is me veel duidelijker geworden: hoe ik wil leven en werken. En waarom! Thuis zijn ze ook weer blij. Ik heb de regie over mijn leven weer in handen."

Meer weten? Lees verder over mijn werkwijze.

Neem op tijd actie.