‘Energie en Succes’

Burn-out hersteltraject

Burn-out herstel traject ‘Energie en Succes’ is een speciaal traject om van burn-out te herstellen. Nu het steeds duidelijker wordt dat stress de basis is van veel klachten is het tijd hier verandering in te brengen. Echt herstel is alleen mogelijk als je naast de natuurlijke aanpak met medicatie ook begrijpt wat de achtergrond van dit fenomeen is en wat je er zelf aan MOET doen.

Neem zelf de regie over je gezondheid en ervaar meer energie en vrijheid

Herken stress-signalen

Je lichaam geeft zowel lichamelijk al geestelijk signalen die duiden op stress. Leer deze herkennen en actie te ondernemen.

Accepteer jouw ‘zijn’

Stop jouw gevoelens niet weg, dit zijn signalen. Vanuit bewustwording en acceptatie kan je iets nieuws opbouwen.

Ervaar meer energie

Door de combinatie van verschillende therapieën en het volgen van richtlijnen, ga je meer energie ervaren.

Word stressbestendig

Stress zal altijd een onderdeel van ons leven blijven, maar met de juiste levenswijze kan je hier beter mee omgaan.

Wat te doen met een burn-out?

Een burn-out is het gevolg van te lang onder druk staan. We kunnen ongeveer 3 maanden onder druk leven, daarna komt er een grens, waardoor er verschillende klachten ontstaan. Denk hierbij aan darmproblemen, niet kunnen slapen, niet wakker worden, ontstekingen. Emoties zoals cynisme en somberheid. Mentaal ben je niet meer in staat goed te functioneren, geheugen en helder denken zijn bijna niet meer mogelijk. De uitputting als gevolg van burn-out kan op veel verschillende manieren tot uiting komen. Centraal thema is dat het herstel niet zoals verwacht gaat, je blijft moe, malen, en alleen praten helpt zeker niet.

Complete analyse van de burn-out

Als burn-out coach, analyseer ik je klachten en zoek naar de diepere oorzaak van het probleem. Aan de hand van een gesprek met uiteenlopende vragen, een bio resonantie meting en eventueel aanvullende testen, probeer ik een goed beeld te krijgen van jouw verstoringen of tekorten in jouw systeem.

Een persoonlijk burn-out hersteltraject

Aan de hand van het gesprek en de resultaten uit de meting(en), stel ik een plan van aanpak op die gericht is op jouw persoonlijke herstel. Om jou weer lekker in je vel te laten zitten en te houden, pas ik verschillende geneeswijzen toe:

  • Homeopathie een natuurlijke geneeswijze die juist bij burn-out voor enorme verbetering kan zorgen. Het is een niet onderdrukkende geneeswijze, waardoor je natuurlijke herstel op gang komt.
  • Bio resonantie is een behandel methode met behulp van een speciaal meet apparaat diverse blokkades in je lichaam op te sporen. Zoals virussen, allergie, verstoringen in je organen en veel meer. Daarnaast is het mogelijk om je te behandelen. Veel mensen ervaren de bio resonantie als heel prettig en voelen zich snel fitter.
  • Stress management: praktische richtlijnen zijn belangrijk om echt te herstellen en terugval te voorkomen. Daarnaast bevat het stressmanagement de mogelijkheid om jezelf stressbestendiger te maken. Zo voorkom je een volgende burn-out.

“Leren omgaan met stress is heel belangrijk in het geheel van de behandeling.”

Resultaat burn-out hersteltraject

Veel van mijn klanten zijn creatiever, scherper en halen betere resultaten uit hun werkzaamheden/bedrijf die mede het gevolg zijn van hun veel betere gezondheid. Het kan een miljoen omzet schelen, zoals een van mijn klanten vertelde. Hij kon beter onderhandelen omdat hij scherper was. Privé valt er zeker veel winst te behalen, zoals herstel van een gebroken huwelijk, beter contact met de kinderen en meer rust en geluk. Dit zijn voor mijn klanten fantastische resultaten.

Meld je aan!

Heb jij last van een burn-out? Of heb je te maken met verschillende klachten waardoor je je niet vitaal voelt? Onderneem nu actie en vind jouw eigen energie terug!